El projecte de Cirat estarà present en el Congrés Internacional d'Educació: Patrimoni i Creativitat - EPAC

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU on . Posted in Notícies

Els pròxims 17, 18 i 19 de maig tindrà lloc a Soria el “Congrés Internacional d'Educació: Patrimoni i Creativitat” i el projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I estarà present compartint el projecte de socialització del patrimoni des de l'educació patrimonial que s'està duent a terme al municipi de Cirat (Castelló).

“Congrés Internacional d'Educació: Patrimoni i Creativitat”

epac

Aquest congrés pretén ser un fòrum d'intercanvi d'experiències entre subjectes actius que treballen amb el patrimoni i la creativitat des del punt de vista educatiu: docents i educadors patrimonials, programadors culturals, responsables d'àrees educatives de museus o responsables de línies pedagògiques de centres educatius.

El congrés pretén incidir en el valor del patrimoni com a vehicle per a la formació integral de l'alumnat d'ensenyaments obligatoris així com la validesa de la creativitat per al desenvolupament de la intel·ligència, l'expressió i les capacitats humanes i professionals futures.

Aquest congrés s'articula en dues línies: “educació i creativitat” i “educació i patrimoni”. Al llarg del congrés i a partir d'aquestes dues línies s'analitzarà la connexió dels tres àmbits: patrimonial, creatiu i educatiu compartint experiències de recerca i innovació docents amb ànim de reflexió i intercanvi d'idees.

La importància de l'educació patrimonial com a eina per a vincular persones i museu en el municipi de Cirat (Castelló)
En l'apartat de comunicacions, el pròxim 18 de maig presentarem l'exemple del projecte que s'està duent a terme a Cirat (Castelló) sobre valorització del patrimoni cultural local i de la seua col·ecció etnogràfica. Amb aquesta comunicació volem presentar les característiques principals i metodologia del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I, el seu model d'acompanyament i reflexionar sobre la importància de desenvolupar projectes d'educació patrimonial en els quals la població puga participar de manera activa en el seu procés de definició i engegada.

IMG 20161029 161326

Tota la informació del Congrés EPAC en: http://epac.es/

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar