El projecte Patrimoni PEU s'uneix a la Xarxa Internacional d'Educació Patrimonial (RIEP – INHE)

Escrit per Projecte Patrimoni - PEU, RIEP - INHE on . Posted in Notícies

El projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universtiat Jaume I de Castelló s’uneix a aquesta xarxa i convida a tots els interessats a formar part d'aquest espai col·laboratiu per al coneixement, reflexió i difusió de continguts i coneixements sobre educació patrimonial.

riep1

La Xarxa Internacional d'Educació Patrimonial és una organització de persones, agrupacions i institucions que comparteixen el seu interès o dedicació a l'educació patrimonial des de diferents àmbits o països. Es tracta d'una plataforma d'autogestió per al coneixement, intercanvi i establiment de col·laboracions entre la comunitat patrimonial.

La xarxa forma part de les actuacions que s'estan generant des de l'Institut del Patrimoni Cultural d'Espanya (IPCE), en el marc del Pla Nacional d'Educació i Patrimoni (PNEiP), coordinat des d'aquesta sotsdirecció general, pertanyent al Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. RIEP naix com a conclusió a l'II Congrés Internacional d'Educació Patrimonial (Madrid, 28-31 d'octubre de 2014) i presa com a punt de partida les reflexions que es van generar en aquest esdeveniment, recollides en el document de conclusions i en el Storify del mateix, sota el hastag #CIEP2.

La xarxa deriva dels objectius i fonamentació del Pla Nacional d'Educació i Patrimoni, escometent aspectes fonamentals dels tres programes en els quals aquest s'articula. Així, pretén incentivar “la presència del nostre país en xarxes actualment actives que s'ocupen de la difusió i comunicació del Patrimoni”, objectiu prioritari del PNEyP.

Què has de fer per a pertànyer a la xarxa?

Descarrega el FORMULARI DE ADHESION que pots trobar en la web de la Xarxa Internacional d'Educació Patrimonial RIEP /INHE

riep2

Informació proporcionada per: RIEP / INHE

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar