La Visita tècnica de Patrimoni – PEU a Cirat serà el pròxim 4 de març

Escrit per Projecte Patrimoni - Grup de Cirat on . Posted in Notícies

El pròxim 4 de març, els Grups de Patrimoni – PEU visitarem la població de Cirat per a conèixer, acompanyats per l'Associació Cultural Las Salinas de Cirat, el projecte cultural que en 2017 comencen: la posada en valor del Museu de Cirat.

Les visites tècniques de Patrimoni-PEU

IMG 20161029 103325

Les visites tècniques de Patrimoni - PEU es conceben com un punt de trobada dels Grups Locals del projecte i un espai per a presentar la xarxa i des de la qual plantejar i establir noves col•laboracions entre grups, col•lectius i interessats a conèixer i donar a conèixer el seu patrimoni cultural.

La primera dimensió de la visita és l'aproximació al patrimoni de la població des de l'òptica del Grup local. Des de dins. Des de les sensacions dels membres i col•laboradors de l'Associació Cultural. Perquè ens expliquen, a més dels seus assoliments, les seues dificultats i com les han afrontat. Perquè considerem fonamental compartir experiències i coneixements que ens ajuden a tots i cadascun de nosaltres a millorar els nostres projectes.

Al costat d'aquesta primera capa, en la visita tècnica donem especial importància als moments d'intercanvi i conversa. A prendre un cafè junts mentre ens expliquem la recent expo sobre educació patrimonial realitzades amb el col•legi de Costur.

La tercera dimensió d'aquesta activitat és la definició d'un espai en el qual analitzar, avaluar i dissenyar Patrimoni de manera participativa i horitzontal perquè s'ajuste al màxim a les necessitats dels Grups Locals.

Vols assistir a la Visita tècnica de Patrimoni?
Si estàs interessat a participar en la visita tècnica de Patrimoni, escriu-nos un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. explicant breument la teua motivació (per exemple, pertànyer a una associació o grup cultural, estar interessat a conèixer el projecte Patrimoni i les seues activitats, etcètera) i indicant en l'assumpte “Visita tècnica de Patrimoni”. El termini d'admissió de propostes finalitza el dimecres 1 de març. Places limitades.

El projecte del Grup de Patrimoni de Cirat

IMG 20161029 161356

El passat mes d'octubre va tenir lloc a Cirat un taller sobre patrimoni cultural en el qual vam analitzar l'estat del Museu local com a punt de partida per a iniciar un projecte participatiu des del qual tornar a situar en el centre del poble al museu.

La primera fase d'aquest projecte s'està ja iniciant i consistirà en l'inventariat del fons del Museu i el seu trasllat a les dependències municipals per a reparar els greus problemes d'humitat que actualment posen en perill tant el museu com els objectes que conté.

Per a conèixer millor el projecte de Cirat: Un museu per a tots. El projecte del Grup de Patrimoni - PEU de Cirat

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar