Comencem una col·laboració molt especial amb l'Havana (Cuba)

Escrit per Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

Estem molt contents de poder compartir amb tots vosaltres l'inici d'una col·laboració molt especial entre el projecte Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I de Castelló i els estudiants de l'assignatura “Patrimoni Històric Cultural” impartida pel professor Dayron Roque com a part dels estudis de la llicenciatura d'Història de la Universitat de l'Havana (Cuba).

L'objectiu d'aquest projecte és el de realitzar un intercanvi en el qual els alumnes puguen acostar-se a l'experiència en educació patrimonial del projecte Patrimoni-PEU.

IMG 20161203 133001

Com a punt de partida hem preparat una sèrie d'enllaços amb informació general del projecte perquè els alumnes de l'Havana puguen començar a conèixer el nostre projecte. Aquests documents seran l'inici d'un debat en el qual, entre tots, poder constituir una comunitat real d'aprenentatge en el qual cadascun de nosaltres puga participar i aportar la seua experiència.

Us deixe l'enllaç al blog de Dayron Roque des del qual es va a articular aquesta col·laboració: “Una experiència singular d'educació patrimonial (un forodebate)”.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar