El projecte Patrimoni – PEU participará en la XIII Trobada d'entitats i associacions culturals de l'antiga Diòcesi de Tortosa.

Escrit per Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

El projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I de Castelló participarà el pròxim 26 de novembre en la XIII Trobada d'entitats i associacions culturals de l'antiga Diòcesi de Tortosa amb la conferència titulada “El patrimoni com a recurs per a la vertebració social i cultural del territori de la Diòcesi de Tortosa: claus, exemples i propostes”.

trobada diocesi 2016 582c3b384d2d6

L'edició de la Jornada d'enguany porta per títol “L'antiga Diòcesi de Tortosa o com explicar en el segle XXI la realitat social i cultural de les comarques que la conformaven” i pretén realitzar una aproximació a les comarques i les seues relacions a partir de tres perspectives o enfocaments: el punt de vista històric – social, el patrimoni cultural i el punt de vista econòmic. Aquesta activitat està organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa i el Grup d’Estudis i Comunicació Ambiental Graëllsia de Roquetes.

“El patrimoni com a recurs per a la vertebració social i cultural del territori de la Diòcesi de Tortosa: claus, exemples i propostes.

En aquesta conferència realitzarem una aproximació a la importància del patrimoni com a recurs per al desenvolupament social i cultural del territori a partir de claus com l'educació patrimonial, la importància del procés, la participació o el desenvolupament de xarxes supramunicipals, tant físiques com a virtuals, de col·laboració.

Com a fil conductor d'aquesta conferència compartirem, com a exemples, alguns dels projectes de Patrimoni – PEU de la Universitat Jaume I de Castelló per a, entre tots, cercar propostes que articulen i posen en relació al major patrimoni de tots: les persones.

XIII Trobada d'entitats i associacions culturals de l'antiga Diòcesi de Tortosa. 26 de novembre. Roquetes (Baix Ebre – Tarragona).

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar