“EN CLAU DE SOT”. 120 anys de la banda de música de Sot de Ferrer

Escrit per Grupo "Sot en Marcha" de Sot de Ferrer on . Posted in Notícies

En Clau de Sot és el nom del nou projecte del grup de Patrimoni de “Sot en marcha”. Aquest projecte és una col·laboració entre el grup i la Banda de Música de Sot de Ferrer i compta amb l'Acompanyament de projectes de Patrimoni del Programa d'Extensió Uhversitaria de la Universitat Jaume I de Castelló.

logo banda

En 2016, i per commemorar els 120 anys de la creació de la banda de música de Sot de Ferrer, s'han realitzat un bon nombre d'activitats culturals amb la música com a teló de fons entre les quals destaquem els concerts en els safaretjos (projecte presentat pel Grup de Patrimoni a la banda, el qual va anar un èxit, ja que va tenir molta afluència de públic) o un concert homenatge a la Unió Musical de Sot de Ferrer per l'Orquestra de Sant Petersburg, amb la participació de la banda de Sot de Ferrer.

Aquesta exposició será el tancament d’un any amb molta música a Sot de Ferrer.

En clau de Sot
El proper 4 de desembre s'inaugurarà a la Sala de laHermandad l'exposició “En Clau de Sot”. Aquest projecte expositiu pretén fer visible la importància que té la banda en la vida social i cultural de la població. Per a aquesta exposició, el Grup de Patrimoni de “Sot en marxa” s'està reunint amb la banda de Música per preparar una recollida de fotos, objectes, records i instruments que vinculin el poble amb la banda i la banda amb el poble a partir de l'emoció, els records i la música.

IMG 20161022 155101

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar