Taller “Comunitats patrimonials”: Instruccions d'ús

Escrit per Ángel Portolés - Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

Dijous 27 d’octubre a partir de les 9:30 h. tindrà lloc el taller “Comunitats Patrimonials”. Aquest taller forma part del Congrés Internacional d'Educació Patrimonial #CIEP3.

Començarem aquest taller amb una doble aproximació al concepte de “Comunitats patrimonials”. La primera d'elles partirà de la presentació del projecte Patrimoni del Programa d'Extensió Universitària de la Universitat Jaume I de Castelló com a exemple de xarxa de comunitats patrimonials. El segon punt de partida ho estem construint entre tots responent a la pregunta “Què és per a tu una comunitat patrimonial?” en #comunidadesciep (twitter) i en els comentaris a les notícies publicades.

noticia 2

Una vegada realitzada aquesta primera part, iniciarem la identificació col·laborativa de les claus i elements que poden estar presents en una comunitat patrimonial. Treballarem en grups de 6 – 8 persones. En funció del nombre de participants, cadascun d'aquests grups analitzarà un o varis dels eixos proposats (territori, actors, mètodes i recursos), consensuarà una sèrie de claus i farem una posada en comú dels resultats.

El taller “Comunitats patrimonials” es planteja com un punt intermedi per a aquest procés col·laboratiu que va començar amb la convocatòria en xarxes. En aquest sentit, plantejarem en el taller la possibilitat de continuar treballant a partir dels grups creats i sumant a tot aquell que vulgui participar en aquest projecte. Per a, entre tots, generar coneixement.

El tauler està disposat…

Ens veiem el dijous!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar