Galeria Fotogràfica de la XI Jornada de Patrimoni – PEU

Escrit per Projecte Patrimoni on . Posted in Notícies

El passat 23 de juliol va tindre lloc, a la Llotja del Cànem, seu de la Universitat Jaume I a Castelló, la XI Jornada d’Investigació del Patrimoni Cultural. La Jornada anual de Patrimoni es concep com a espai de trobada de grups locals i interessats a conèixer i donar a conèixer el seu patrimoni cultural.

01 maria1

La XI Jornada va començar amb les ponències de Sara González Cambeiro “Participació, pluralitat i socialització: la gestió del Patrimoni Immaterial en Labrit Patrimoni” i de Diana Sánchez Mustieles “Patrimoni Industrial per a tots els públics”. El matí es va completar amb el Taller “Claus per a socialitzar el nostre patrimoni cultural” i amb la presentació del número 8 de Memòria Viva, la revista anual del projecte Patrimoni-PEU de la Universitat Jaume I.

Ja per la vesprada, va tindre lloc l'Assemblea de Patrimoni i les comunicacions de Rosa Bautista “Aproximació al patrimoni d'un territori a través de l'estudi dels camins ramaders: l'exemple de Castelló de la Plana”, Pablo Altaba Tena “Els camins del Penyagolosa: Conèixer el territori mitjançant la participació veïnal”, Neus Chillida Zaragozá “Tots els llocs parlen de tu” i David Porcar Díaz “El Museu Pedagògic en xarxa i compromès amb els pobles de Castelló”.

En aquest enllaç podreu trobar la Galeria Fotogràfica de la XI Jornada de Patrimoni.

Imatge: M.Cervera

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar